Op 20 KM van Alicante een prachtige vakantie Villa te huur

Op 20 KM van Alicante een prachtige vakantie Villa te huur. Gelegen op 20 minuten van het vliegveld Alicante, in de plaats Mutxamel staat onze zeer ruime villa. Om de hoek van Golfbaan Bonalba. Een zeer geliefde 18 holes golfbaan met zwembad, pro-shop en restaurant. Daardoor is ook de echte golfliefhebber in staat zijn “slag te slaan”. Wij bieden een heerlijke vakantie Villa te huur met 2 slaapkamers met 4 slaapplaatsen, waarvan 1 kamer een badkamer ‘en suite’ heeft en daarnaast nog een extra badkamer. In de main bedroom is het bed elektrisch verstelbaar. Alle kamers hebben inbouwkasten waardoor er voldoende opbergruimte beschikbaar is. Daarnaast wordt de villa, via een schoonmaakservice, voor aankomst en na vertrek gereinigd. Er is parkeergelegenheid aanwezig op het terrein voor maximaal 2 auto’s.

Geniet van het prachtige uitzicht

U kunt middels 3 terrassen genieten van het prachtige uitzicht. Onze villa heeft een centraal airconditioning systeem in alle vertrekken (woon- slaapkamers en keuken) dat kan koelen en verwarmen. De 300MB Wi-Fi is natuurlijk gratis. Daarnaast bieden wij televisie via Canal Digital. Voor de Bourgondiërs is er een grote barbecue beschikbaar.

Parkeerplaats

Uw auto(s) parkeert u op uw privé parkeerplaats waarna u via een kleine trap afdaalt naar de woning. Vanaf hier is het geheel gelijkvloers.

Zwembad

Het gezamenlijke zwembad is op 50 meter afstand en is enkel met een sleutel van de poort bereikbaar. Het bestaat uit een volwassen zwem gedeelte en heeft ook een pierenbad.

3D video

Bekijk hier de 3D video van ons huis.